• Satel DG-1CO Koolmonoxide Gas Detector

    Satel DG-1CO Koolmonoxide Gas Detector

    SKU: OS1.702500 Categorieën: , , ,
     141,60 excl. BTW
  • MGD-300 draadloze glasbreuk detector

    De MGD-300 digitale glasbreuk detector detecteert het breken van plaat, gehard en gelaagd glas. Het traploos instellen van de gevoeligheid maakt het eenvoudig om de detector precies aan te passen aan de montage positie en de afstand tot het glas. De MGD-300 maakt gebruik van een Multi-frequente signaalanalyse, wat het immuun maakt tegen willekeurige geluiden die tijdens normale werking kunnen optreden.

    Toepassing: perimeter beveiliging voor kleine gebouwen zoals kiosken, zomerhuisjes, boetieks, caravans, boten etc.

     81,60 excl. BTW
  • Sorhea 30196713, MAX2-100-110-2TX

    Sorhea 30196713, MAX2-100-110-2TX
    MAXIRIS 2000 1,10 m 2 zenders relais en bus versie 230 VAC
    Maxiris 2000 is het meest performante product op de markt. Door het modulair design kan dit systeem dan ook voor zo goed als elke toepassing gebruikt worden.Maxiris 2000 is beschikbaar in 6 verschillende hoogtes van 1.1 tot 5m, 2 tot 16 cellen, 5 types, geïntegreerde 230V voeding en mistdetectie, de alarmreactie is instelbaar voor onderbreking van 1 tot 3 cellen. Door middel van de WINMAXI applicatie, waarmee elke unit real-time kan gevisualiseerd worden, inclusief de cellen en het ontvangstlevel per cel. Verder kan met deze applicatie het intern geheugen van de verschillende beamtowers uitgelezen worden en de volledige configuratie van een beamtower worden uitgevoerd. Dit maakt het de ideale tool voor installatie en onderhoud van Maxiris 2000 producten. De Maxiris technologie gaat nog verder met de mogelijkheid om de beamtwoer in een netwerkopstelling te plaatsen dmv de Maxiris hub, wat de bekabeling en zelfs het onderhoud zeer sterk vereenvoudigd. Een compleet gamma van accessoires is beschikbaar voor het Maxiris 200 systeem.Voor prijzen en/of informatie, gelieve contact op te nemen met uw account manager

    SKU: SM.30060464 Categorieën: , , ,
     2.454,88 excl. BTW
  • INT-TSI 7″ wit touchscreen voor INTEGRA

    Demonstratie TSI Bediendeel

    INT-TSI, intelligent alarmsysteem touchscreen bediendeel……

    De mogelijkheden van de geavanceerde en moderne INTEGRA alarmsystemen vereisen eenvoudige bedieningsmethoden. Het INT-TSI bediendeel introduceert een nieuwe manier om dergelijke alarmsystemen te bedienen.

    Dankzij een groot 7” touchscreen biedt deze gebruikscomfort die voorheen alleen beschikbaar waren voor smartphones en tablets. Dankzij het interactieve scherm en gebruik van widgets kunt u met één aanraking verlichting en verwarming aansturen, het omhoog of naar beneden sturen van rolluiken en zonwering of bijv. ook het bewateren van uw planten verzorgen. De INT-TSI biedt ook directe toegang tot informatie over de systeemstatus welke in een grafische vorm op het scherm kan worden weergegeven

    Intuïtief, leuk en gemakkelijk… De INT-TSI verbergt binnenin geavanceerde technologie. De efficiënte processor garandeerd een gemakkelijke en goede werking van de uitgebreide grafische interface. Geavanceerde software en apparatuur van hoge kwaliteit maken het mogelijk om het systeem te configureren voor een combinatie van beveiliging en domotica. Vernieuwende oplossingen die toegepast zijn in het INT-TSI bediendeel, bieden de installateur onbegrensde mogelijkheden om de gebruikersinterface zo te maken dat de dagelijks bediening van het systeem intuïtief, leuk en makkelijk is.

    Beschikbaar in zilver (INT-TSI-SSW), zwart (INT-TSI-BSB) en wit (INT-TSI-WSW)

    SKU: OS1.151540 Categorieën: , , ,
     987,60 excl. BTW
  • VERSA IP RF pack met wit LCD bediendeel, RF module, draadloze multifunctionele detector en 2x PIR

    Het VERSA IP alarmsysteem is ontworpen voor beveiliging van kleinere objecten. U kunt een bekabeld of draadloos systeem maken, evenals een hybride systeem welke beide systemen combineert. Het systeem kan werken met de ACU-120 en ACU-270 draadloze controllers die voorzien in een uitstekend bereik voor de ABAX draadloze apparaten – zelfs tot 500 m in open veld, wat een oppervlakte van 78,5 hectare betekent.

    De VERSA IP is de oplossing die eigenschappen combineert welke voorheen alleen beschikbaar waren met diverse aparte apparaten. ETHM, INT-VG en INT-AV modules als ook een PSTN kiezer zijn geïntegreerd op de hoofdprint. Hierdoor kan het VERSA IP alarmsysteem communiceren via twee kanalen: Ethernet en PSTN en zorgt zo voor een effectieve overdracht van informatie.

    SKU: OS1.100148 Categorieën: , , ,
     1.071,60 excl. BTW
  • MZ-3L Lasdoos met 38 aansluitingen 2.5mm2

    MZ-3L Lasdoos met 38 aansluitingen 2.5mm2

     34,80 excl. BTW
  • INT-KWRL2-SSW – ABAX 2 zilver draadloos LCD proximity bediendeel t.b.v. INTEGRA

    De INT-KWRL2 is een draadloos bediendeel voor het bedienen en programmeren van de INTEGRA en INTEGRA Plus alarmsystemen. Het is bedoeld voor gebruik als onderdeel van het ABAX 2 / ABAX tweeweg draadloos systeem. Om het bediendeel met het alarmsysteem te verbinden, is een draadloze controller vereist. In het ABAX 2 systeem worden alle transmissies versleuteld in de AES-standaard.

    De INT-KWRL2-BSB voldoet aan de eisen van de EN 50131 voor Grade 2.

    Het apparaat is uitgerust met een display (2×16 tekens) en 12 toetsen met witte achtergrondverlichting. Vier ervan worden gebruikt om door het menu te navigeren en om het systeem in en uit te schakelen. Het toetsenbord kan ook worden gebruikt om alarmen te activeren: BRAND, MEDISCH, PANIEK.

    De beschikbare LED’s geven de status van de blokken en het systeem aan, terwijl de piëzo-elektrische transducer verantwoordelijk is voor de akoestische indicatie (van geselecteerde gebeurtenissen in het systeem).

    De INT-KWLR2 heeft een ingebouwde kaartlezer voor het bedienen van het alarmsysteem. U kunt het systeem via proximity kaarten en tags inschakelen, uitschakelen en het alarm te herstellen.

    De configuratie van het bediendeel en eventuele firmware update worden draadloos uitgevoerd. Het firmware update proces wordt op de achtergrond uitgevoerd, waardoor u hier niets van merkt en het systeem normaal te bedienen is.

    De voeding van het bediendeel bestaat uit twee CR123A 3 V batterijen, waarvan de conditie continue gecontroleerd wordt. Het apparaat werkt in de wake-up of slaapmode (bespaart energie na 20 seconden inactiviteit). Voor extra vermindering van het energieverbruik, kunt u de proximity kaartlezer uitschakelen (bijvoorbeeld wanneer deze niet wordt gebruikt voor het bedienen van het alarmsysteem).

    Het INT-KWRL2 bediendeel heeft een sabotage beveiliging tegen het openen van de behuizing en/of verwijderen van de muur.

     358,80 excl. BTW
  • INTEGRA 32 pack met wit INT-KSG soft touch LCD bediendeel en IP module

    Geavanceerde alarmsystemen voorzien in alarmfuncties en waarbij optioneel domotica en toegangscontrole toegepast kan worden. Met een breed scala beschikbare uitbreidingsmodules kunnen de toepassing ervan worden aangepast aan de individuele behoeften, van kleine systemen tot uitgebreide installaties. Communicatie mogelijkheden gecombineerd met extra modules, zoals GSM, GPRS en TCP/IP is een groot voordeel van de INTEGRA alarmsystemen.

    SKU: OS1.101401 Categorieën: , ,
     1.042,80 excl. BTW
  • INT-E – 8 zone uitbreiding in metalen behuizing met APS-412 voeding

    De INT-E uitbreidingsmodule is ontworpen voor gebruik met INTEGRA, INTEGRA Plus, VERSA, VERSA IP, VERSA Plus en PERFECTA alarmsystemen, als ook voor het ACCO-NT toegangscontrole systeem. De INT-E is voor uitbreiding van het systeem met 8 bekabelde zones, met de mogelijkheid om direct rolluik en tril detectoren aan te sluiten. De extra sabotage ingang voorziet in het detecteren van het ongeautoriseerd openen van de behuizing waar de module in geïnstalleerd is. Voor gebruik met de INTEGRA Plus systemen ondersteund deze module ook de 3EOL configuratie. De INT-E kan zowel 12V worden aangesloten als ook gevoed via de APS-412 voeding, waardoor deze “Intelligent” wordt..

    De APS-412 geschakelde voeding met AWO283 metalen behuizing is ontworpen voor 12VDC gevoede apparaten en is voorzien van een speciale eenvoudige aansluiting voor het gebruik met de INT-E, INT-PP, INT-O, INT-R en INT-ADR van SATEL. AC uitval en accu laag meldingen worden dan via deze aansluiting doorgegeven aan het alarmsysteem.

     308,40 excl. BTW
  • Satel binnensirene met Transparante LED Flitser SPW-220 TR

    Satel SPW-220TW binnensirene met transparante LED flitser

    SKU: OS1.501050 Categorieën: , ,
     51,60 excl. BTW
  • ACX-210 – ABAX 2 miniatuur draadloze uitbreiding voor bekabelde zones/uitgangen

    De ACX-210 module maakt het mogelijk om bekabelde apparaten (detectoren, sirenes, enz.), te gebruiken in het ABAX 2/ABAX draadloze systeem. Deze miniatuur uitbreiding vereist weinig installatie ruimte, waardoor deze geïnstalleerd kan worden in een andere apparaat behuizing. Het heeft 4 programmeerbare zones met ondersteuning voor NO en NC type bekabelde detectoren, te configureren als EOL of 2 EOL en 4 programmeerbare OC type uitgangen.

     74,40 excl. BTW
  • Risco RS200WA0000B

    Risco RS200WA0000B
    ProSound Buitensirene BUS- of standaardbekabeling. Te gebruiken met LightSYS en ProSYS.
    – Unieke duurzame Surface Light Technology (SLT) stroboscoop met lange levensduur(patent pending) met sirene 106 dBA- Waterdichte behuizing in polycarbonaat, UV-bestendig en bestand tegen vandalisme- Dubbelwandig met binnenkap in metaal- Eenvoudige installatie en onderhoud- Ingangen worden beschermd tegen polariteitsinversie, interferenties en overbelasting- Ingangen met positieve en negatieve inwerkingstelling- Batterijcircuit wordt automatisch heropgeladen- Automatische ontkoppeling van de batterij om kortsluiting te voorkomen- Autonomie van de batterij tot 36u of 80 minuten in alarm – Anti-sabotagevoorziening op de muur en de kap, met interne EOL-weerstand- Indicatie van activering/desactivering en alarmgeheugen via de statusverklikker (LED)Eigenschappen van de controle en de diagnose vanop afstand beschikbaar in de configuratie BUS ProSYS- Uitlezen op afstand van de ingangsspanning- Meten van de ingangslaadstroom- Stroomniveau van de luidspreker op afstand (indien geactiveerd)- Meting van het spanningsniveau van de batterij op afstand- Activering van de batterijlaadtest- Programmeerbare knipperfrequentie van de stroboscoop (20 tot 60 maal/minuut)

    SKU: SM.30150104 Categorieën: , ,
     187,12 excl. BTW
  • S1 kaartlezer Mifare (antraciet)

    De S1 is een contactloze kaartlezer. Het design is waterdicht en is geschikt voor binnen en buiten toepassing. De lezer is gemaakt van een hoge kwaliteit materiaal om zo een betere betrouwbaarheid en een lange levensduur te waarborgen. De lezer is voorzien van een Wiegand 26bit output waardoor deze direct aangesloten kan worden op elk “Wiegand” toegangscontrole paneel (bijv. ACCO-KP-WG / INT-R).

    Ontworpen om over een inbouwdoos te installeren.

     234,00 excl. BTW
  • INT-TSI 7″ zwart touchscreen voor INTEGRA

    Demonstratie TSI Bediendeel

    INT-TSI, intelligent alarmsysteem touchscreen bediendeel……

    De mogelijkheden van de geavanceerde en moderne INTEGRA alarmsystemen vereisen eenvoudige bedieningsmethoden. Het INT-TSI bediendeel introduceert een nieuwe manier om dergelijke alarmsystemen te bedienen.

    Dankzij een groot 7” touchscreen biedt deze gebruikscomfort die voorheen alleen beschikbaar waren voor smartphones en tablets. Dankzij het interactieve scherm en gebruik van widgets kunt u met één aanraking verlichting en verwarming aansturen, het omhoog of naar beneden sturen van rolluiken en zonwering of bijv. ook het bewateren van uw planten verzorgen. De INT-TSI biedt ook directe toegang tot informatie over de systeemstatus welke in een grafische vorm op het scherm kan worden weergegeven

    Intuïtief, leuk en gemakkelijk… De INT-TSI verbergt binnenin geavanceerde technologie. De efficiënte processor garandeerd een gemakkelijke en goede werking van de uitgebreide grafische interface. Geavanceerde software en apparatuur van hoge kwaliteit maken het mogelijk om het systeem te configureren voor een combinatie van beveiliging en domotica. Vernieuwende oplossingen die toegepast zijn in het INT-TSI bediendeel, bieden de installateur onbegrensde mogelijkheden om de gebruikersinterface zo te maken dat de dagelijks bediening van het systeem intuïtief, leuk en makkelijk is.Beschikbaar in zilver (INT-TSI-SSW), zwart (INT-TSI-BSB) en wit (INT-TSI-WSW)

     987,60 excl. BTW
  • Galaxy draadloze optische rookdetector

    De DF8M is een draadloze rookdetector die geschikt is voor gebruik in woningen en bedrijven. Deze rookmelder detecteert alle typen rook en heeft een ingebouwde sirene, waarmee wordt voldaan aan de nieuwe Europese EN14604-norm.

     243,60 excl. BTW