• VERSA IP RF pack met groen LCD, RF module, draadloze multifunctionele detector en PIR

    Het VERSA IP alarmsysteem is ontworpen voor beveiliging van kleinere objecten. U kunt een bekabeld of draadloos systeem maken, evenals een hybride systeem welke beide systemen combineert. Het systeem kan werken met de ACU-220 en ACU-280 draadloze controllers die voorzien in een uitstekend bereik voor de ABAX draadloze apparaten – zelfs tot 500 m in open veld, wat een oppervlakte van 78,5 hectare betekent.

    De VERSA IP is de oplossing die eigenschappen combineert welke voorheen alleen beschikbaar waren met diverse aparte apparaten. ETHM, INT-VG en INT-AV modules als ook een PSTN kiezer zijn geïntegreerd op de hoofdprint. Hierdoor kan het VERSA IP alarmsysteem communiceren via twee kanalen: Ethernet en PSTN en zorgt zo voor een effectieve overdracht van informatie.

    SKU: OS1.100135 Categorieën: , , ,
     937,20 excl. BTW
  • Ajax DoorProtect Plus, wit, magneetcontact met kantel/trildetector

    Ajax DoorProtect Plus beveiligt deuren en geopende ramen. De hoek waaronder het contact een inbraak signaleert is instelbaar via de Ajax app. Er is tevens voorzien in een aansluiting voor een extern contact.

     72,00 excl. BTW
  • Binnensirene (speaker) met ingebouwd flitslicht.

    8 Ohm speaker met 12 Vdc flitslicht vormgegeven in fraaie slagbestendige kunststof behuizing.

    SKU: LB.1564 Categorieën: , ,
     81,43 excl. BTW
  • Inbouw schootcontact met veer en schakellip

    03018 – TKU-5

     72,10 excl. BTW
  • Siemens PDM-IXA12T

    Siemens PDM-IXA12T
    Technologie : PIR met spiegeloptiek + radar (10.525 GHz) + Anti Mask Detectiebereik : 12m 90° Montagehoogte : 2.2 (>2.6) m Afmetingen (bxhxd) : 57 x 128 x 32 Gewicht : 100 gr Spanning (min-max) : 9 16VDC Stroomverbruik : 6.3 mA Keuringen: VDS C, NF, EN50131-2-4 grade 3 MAGIC spiegel, Matchtec algoritme modern en elegant design, inbouwmogelijkheid, flexibele installatie, ingebouwde verwisselbare weerstanden , geavanceerde Anti Mask functie die de hele spiegel beschermd.

    SKU: SM.30230297 Categorieën: , , ,
     163,00 excl. BTW
  • Secvest 2way draaloze buitensirene

    Robuuste polycarbonaat behuizing (spuitgietwerk) gecombineerde signaalgever met groot volume elegante en compacte vormgeving draadloze buitensirene met een bereik van 100 meter ingebouwde waterpas voor snelle installatie de secvest 2way draadloze buitensirene is een accessoire voor de secvest 2waydeze professionele signaalgever is het beslissende onderdeel van een volledig draadloos werkende alarmketende draadloze buitensirene met led flitser is een gecombineerde signaalgeverbij alarm geeft de sirene een extreem luid signaal met een geluidsdruk van 105 dbde duur van het alarm, 3 of 15 minuten, kan via een jumper worden ingesteldnaast de akoestische beveiliging is er een optische alarmering door een strip rode led’s (knipperfrequentie 1 hz) die boven of onder aan de sirene kan worden bevestigdde sirene en de secvest communiceren met elkaar op 868,6625 mhz, een radiofrequentie die exclusief is gereserveerd voor beveiligingstoepassingenhet bereik bedraagt maximaal 100 meterde sirene en de flitser worden daarbij apart aangestuurdhierdoor kan de flitser doorgaan terwijl het akoestische alarm na een vastgestelde tijd wordt beëindigdde draadloze sirene is via een wand- en een dekselcontact beveiligd tegen sabotagein geval van sabotage geeft de draadloze buitensirene automatisch alarm of geeft een sabotagemelding door aan de centrale van de secvest 2wayafhankelijk van de programmering geeft deze dan opdracht om de sirene al of niet te activerenwanneer de centrale in installatiemodus staat, kan de sirene worden geopend zonder dat er een alarm wordt veroorzaaktoverige opties van de sirene, zoals een annuleringssignaal bij het in- en uitschakelen van de alarminstallatie, kunnen in het installatiemenu van de secvest 2way worden ingesteldde draadloze buitensirene wordt met 2x3v alkaline batterijen of een 7,2v lithium batterij van stroom voorziende levensduur van de batterij bedraagt ca2 jaareen zwakker wordende batterij wordt op de centrale van de secvest 2way aangegeven.

     414,54 excl. BTW
  • Spraakspeaker met Nederlandse tekst

    Sirene en Spraak luidsprekereenheid voor buiten toepassing.
    Sirenetoon gevolgd door voorgeprogrammeerde tekst :
    U bevindt zich op onbevoegd terrein !!
    Al uw bewegingen worden op video vastgelegd !!
    Wilt u het terrein zo snel mogelijk verlaten !!

     453,92 excl. BTW
  • INTEGRA 64 Plus pack met 16 (3EOL) zones t.b.v. anti-mask, zilver INT-KLFR proximity bediendeel en IP module

    De INTEGRA Plus alarmsystemen voldoen aan de eisen van de EN-50131 Grade 3 standaard en bieden domotica en toegangscontrole functies als aanvulling op hun alarm functies. Dankzij een breed scala aan uitbreidingsmodules kunnen deze aangepast worden aan de behoefte van de gebruiker, van kleine tot zeer grote systemen. Een groot voordeel van de INTEGRA alarmsystemen is dat communicatie kan verlopen over additionele GSM/GPRS en TCP/IP modules.

     1.138,80 excl. BTW
  • PSTN-IP transmitter

    De DS8000 is een universeel toepasbare IP-transmitter voor het doormelden van alarmmeldingen over IP naar een ontvanger van de PAC.Protocollen (bijv. SIA, Scancom, Contact ID) worden transparant doorgestuurd als IP-signalen over het LAN/WAN-netwerk.Door gebruik te maken van een uniek polling mechanisme wordt de verbinding met de meldkamer continu bewaakt. De transmitter is tevens voorzien van een uitbreidingsconnector waarmee 4 open collector (o.c.) uitgangen op afstand bestuurd kunnen worden en 4 ingangen, waarvan de status bekeken kan worden. Voor het gebruik van deze uitgangen en ingangen is een optionele uitbreidingsprint noodzakelijk. De transmitter wordt geprogrammeerd en bediend middels een standaard internet browser.

    SKU: LB.2963 Categorieën: , ,
     346,37 excl. BTW
  • Ajax ReX, zwart, signaalversterker

    Deze draadloze signaalversterker Zwart Repeater (AJAX Rex) versterkt het signaalbereik van uw AJAX Alarmsysteem. U kunt het bereik tot wel 16 km uitbreiden. Deze AJAX alarmsysteem versterker verbind de aangesloten apparaten waardoor de afstand aanzienlijk vergroot.

    De draadloze signaalversterker Zwart Repeater (AJAX Rex) wordt vaak toegepast bij het vergroten van het bereik van het AJAX alarmsysteem bij kantoren en vrijstaande garages.

     163,20 excl. BTW
  • Sorhea 30620211 Sol 200-SD-4TX

    Sorhea 30620211 Sol 200-SD-4TX
    SOLARIS 2m 4 zender cellen enkele richting, hoogte 2,00m

    SKU: SM.30060157 Categorieën: , , , ,
     4.477,33 excl. BTW
  • Inim SmartlinkAdv/PWB NL

    Inim SmartlinkAdv/PWB NL
    Inim SmartlinkAdv/PWB spraak/ contact ID kiezer zonder behuizing NL
    Specificaties: Contact ID kiezer, Geintegreerde spraakkiezer, 5 stuuringangen, 4 verschillende statussen per ingang, sturen van uitgangen via DTMF, Alarmpaneel functie, Voeding 12V DC, , gewicht 0,9 kg, USB poort voor lokale programmatie, 5 aansluitklemmen voor input/outputs, sabotageschakelaar.

     180,18 excl. BTW
  • AQUA Ring – 360° digitale PIR, tot 80m2 bereik

    SKU: OS1.701010 Categorieën: , , ,
     39,60 excl. BTW
  • Sioux controller eenheid voor 700 meter (2X350m)

    SIOUX 3D hekwerk detectiesysteem
    Sioux is een innovatief en gepatenteerd detectiesysteem voor toepassing in alle soorten hekwerk. Het systeem bestaat uit een veelheid van tri-axiale accelerometer sensoren (MEMS), georganiseerd in sub-systemen van 7. De subsets zijn opgebouwd uit 1 master en 6 slave-sensoren. Elke subset communiceert met de analyser die de individuele sensoren continu analyseert en evalueert d.m.v. de gepatenteerde “FuzzyLogic” techniek. De continuvergelijking van de verschillende sensoren maakt dat het systeem zeer stabiel functioneert en ongewenste meldingen tot een minimum reduceert. Die zelfde vergelijkingstechniek maakt het mogelijk om de aanval in het beveiligingstraject exact te lokaliseren.
    TECHNOLOGIES
    Dankzij de intelligente distributietechniek is het mogelijk om de parameters per zone aan te passen. Dit maakt het mogelijk om het systeem te gebruiken op een site met verschillende soorten hekwerk. Deze intelligente distributietechniek bewerkstelligd een hoge detectiewaarschijnlijkheid met een zeer geringe kans op ongewenste alarmen.
    TOUCH & Zone
    De installateur kan de zones eenvoudig bepalen, door om het hekwerk heen te lopen en de sensor fysiek aan te raken bij het begin en einde van de gewenste zone. Dit bevorderd de eenvoud en snelheid van installatie. Daarnaast blijft het mogelijk om op afstand te configureren vanuit de analyser.
    SABOTAGE
    Door gebruik te maken van de mogelijkheden van de MEMS techniek met betrekking tot de versnelling van de zwaartekracht is het mogelijk om informatie in te winnen over de positie van de sensor. Tijdens de inbedrijfstelling zal de positie van de iedere sensor worden opgeslagen. Als de positie wijzigt met meer dan een vooraf ingestelde, variabel aantal graden (bijvoorbeeld 5 °) zal er een sabotage alarm worden gegenereerd. Hierdoor kan SIOUX de mogelijke fysieke veranderingen in het hek, die waarschijnlijk wijzen op een poging tot inbreuk of het verwijderen van een van de sensoren 24 uur per dag detecteren.
    PIN POINT
    Elke sensor is geïdentificeerd en afzonderlijk geanalyseerd via een bepaald kanaal op zijn mastersensor, daardoor is de exacte locatie van de betreffende sensor te bepalen. Elke poging tot het overwinnen van de hekwerk d.m.v. klimmen, knippen of anderzijds zal worden geïdentificeerd met een precisie van 1 meter, ongeacht de afstand tussen de sensoren.
    PLUG & PLAY
    De installatie is zeer eenvoudig, de sensoren worden gemonteerd op het hek en daarna in serie geschakeld met behulp van de meegeleverde kabels, voorzien van RJ45-connectoren. De sensoren worden automatisch geadresseerd, tevens wordt de positie en het gedragsmodel van elke sensor opgeslagen bij het opstarten van het systeem.

    SKU: LB.4006 Categorieën: , , , ,
     3.877,84 excl. BTW
  • Sentrol 5815NT Rechthoekige Akoestische Glasbreukmelder 7,6m Rondom

    De standaard Shatterpro 3 glasbreukmelder heeft de ”Pattern Recognition Technology” voor optimale detectie en tegen ongewenste alarmen. De ShatterPro 3 heeft een bereik van 360° met een instelbaar bereik tot 7,5 m en detecteerd zelfs door gordijnen en zonwering. Geschikt voor alle soorten glas tot een dikte van 6,4 mm.

    SKU: OS1.707000 Categorieën: , , ,
     92,40 excl. BTW