• SecuBar Combi 680-870mm SKG**

    SecuBar Combi uitschuifbare stalen barrière-stang – SKG** – Voorkomt doorklimmen inbrekers – Toepassing: bovenlichtjes, klap-, toilet- en andere ramen – Speciaal voor ramen met hoge combi uitzetter >150mm – Staal voorzien van poedercoating – Geschikt voor binnen-montage (niet in vochtige ruimtes) – Montagemateriaal meegeleverd Documentatie met prijs

    Externe dimensies: 
    Interne dimensies: 
    Gewicht: 
    Inhoud: 
    Kleur: wit epoxy
    Extra: uitschuifbaar 680-870mm
    Faceplate: 
    gs_vs: 
    Grootte: 

    SKU: NA.5802000143 Categorie:
     72,34 excl. BTW
  • Sewosy DMV1C_FR Manual Callpoint FR

    Sewosy DMV1C_FR Manual Callpoint FR
    Noodschakelaar – groen 1 contact inclusief beschermingscover. Potentieel vrij contact: NO/NC. Tekst in het Frans. Kunststofbehuizing.
    1 Potentieel vrij contact. Uitschakelingkracht: 250VAC/3A. Werkingstemperatuur: 0°C tot +50°C. Gewicht: 170 gram. Afmetingen: 85 x 85 x 53 mm. IP44. Tekst in het Frans.

    SKU: SM.40009274_1 Categorieën: ,
     68,18 excl. BTW
  • Blister 2 x S2 Kogellagerscharnier L/R Ronde hoek

    Uitvoering :Silverlook geborsteld afgerond Afmeting :89 x 89 x 3 mm Draagvermogen :3 scharnieren = 95 kg Draagvermogen :4 scharnieren = 120 kg Links en rechts omlegbaar Documentatie met prijs

    Externe dimensies: 
    Interne dimensies: 
    Gewicht: 
    Inhoud: 
    Kleur: RVS
    Extra: 
    Faceplate: 
    gs_vs: 
    Grootte: 

    SKU: NA.6502900150 Categorie:
     53,41 excl. BTW
  • Networx NX-1811 Touch spraakbediendeel, verticaal, wit

    De NX-1811E is een verticaal touchscreen spraakbediendeel. Via simpele vingertip controlle is het systeem met spraakondersteuning makkelijk te bedienen. Via een spraakmenu worden stap voor stap de instructies gegevens voor het programmeren van functies van het bediendeel. De zoneteksten en gebruikersnamen zijn zelf in te spreken. Ook kan een spraakbericht achter gelaten worden voor een andere gebruiker.
    Met de intercom functie kunnen gebruikers met elkaar praten vanuit 8 verschillende locaties met een NX-1811E/12E/13E/14E bediendeel.
    In de NX-1811E is de achtergrondverlichting instelbaar voor actieve stand en in rust stand en heeft 8 LEDs voor weergave van 8 zones of partities (programmeerbaar).

     137,21 excl. BTW
  • Integra 32 rf pack met groen prox int-klcd bediendeel

    Integra 32 rf pack metgroen prox int-klcd bediendeel, incl rf module, pir en mc

    SKU: InteGra 32 RF Pack met GROEN PROX INT-KLCD Bediendeel Categorieën: , ,
     894,60 excl. BTW
  • El. 3-Puntsvergrendeling. Pc92, dm35, vp 24×6 din rechts

    Deze elektrische meerpuntsvergrendelingen kunnen bij het ruststroomprincipe via een toegangscontrolesysteem of andere elektrische impulsgevers enkelzijdig of dubbelzijdig worden gekoppeld. Daardoor is de deur te openen. Bij arbeidsstroom alleen enkelzijdig te koppelen. Door aan de binnenzijde een kruk toe te passen is de deur dan altijd mechanisch te openen. Na het openen en sluiten van de deur vergrendelen de dagschoten automatisch. Alle dagschoten werken als een nachtschoot, zij schieten automatisch 20 mm uit wanneer de deur sluit en zijn niet terug te duwen (’niet te flipperen’). Montage is in de deur. Door een europrofielcilinder te monteren kan de deur met de sleutel worden geopend. Deze elektrische meerpuntsvergrendelingen kunnen bij het ruststroomprincipe via een toegangscontrolesysteem of andere elektrische impulsgevers enkelzijdig of dubbelzijdig worden gekoppeld. Daardoor is de deur te openen. Bij arbeidsstroom alleen enkelzijdig te koppelen. Door aan de binnenzijde een kruk toe te passen is de deur dan altijd mechanisch te openen. Na het openen en sluiten van de deur vergrendelen de dagschoten automatisch. Alle dagschoten werken als een nachtschoot, zij schieten automatisch 20 mm uit wanneer de deur sluit en zijn niet terug te duwen (’niet te flipperen’). Montage is in de deur. Door een europrofielcilinder te monteren kan de deur met de sleutel worden geopend. Deze elektrische meerpuntsvergrendelingen kunnen bij het ruststroomprincipe via een toegangscontrolesysteem of andere elektrische impulsgevers enkelzijdig of dubbelzijdig worden gekoppeld. Daardoor is de deur te openen. Bij arbeidsstroom alleen enkelzijdig te koppelen. Door aan de binnenzijde een kruk toe te passen is de deur dan altijd mechanisch te openen. Na het openen en sluiten van de deur vergrendelen de dagschoten automatisch. Alle dagschoten werken als een nachtschoot, zij schieten automatisch 20 mm uit wanneer de deur sluit en zijn niet terug te duwen (’niet te flipperen’). Montage is in de deur. Door een europrofielcilinder te monteren kan de deur met de sleutel worden geopend.

     2.031,88 excl. BTW
  • Venitem VELA antenne

    Venitem VELA antenne
    Venitem, VELA antenne

    SKU: SM.30110046
     48,50 excl. BTW
  • Dahua DH-IPC-EBW8600P-IVC

    1/1.8″ 6Mp Exmor CMOS, H.264/MJPEG , Dual stream encoding, Max 25fps@6MP(3072 x 2048), 25fps @1080P, D&N(ICR), lens 1.3mm, Immervision technologie, IVS, locale dewarping : origineel, panoramic, 1+3, E-ptz en qued beeld, IR 10M , audio IN/ out ( ingebouwde micro) , alarm I/O , ?SD slot , DC12V, PoE

     1.727,88 excl. BTW
  • Dahua VTO3211D-P1 Video Intercom buitenpost IP65 met 1 beldukker

    Deze buitenpost wordt uitgeleverd met de versie 4.3 SIP firmware. Deze versie kan niet gecombineerd worden met oudere versies.

    De VTO3211D-P1 is een intercom buitenpost met 1 beldrukker en een uitstekende dag/nacht camera met een horizontale openingshoek van 140°. De opbouwbehuizing is van vandaalbestendig aluminium. Deze buitenpost kan PoE gevoed worden en dient NIET aangesloten te worden op de distributieswitch van Dahua. De kabelinvoer bevind zich aan de onderzijde en achterzijde van de buitenpost.

    SKU: OS1.967181 Categorieën: , ,
     280,80 excl. BTW
  • Ontvanger 868 Mhz

    Deze ontvanger maakt het mogelijk om de beveiligingscentrale RX-16I-K draadloos uit te breiden. De componenten van Guardall zijn volledig supervised. Dat wil zeggen dat de werking van de detectors 24 uur per dag wordt bewaakt. Ook is de ontvanger voorzien van RF stoorzenderdetectie, waardoor elke poging tot storen van de ontvangst wordt gezien als een vorm van sabotage. De draadloze componenten zijn Europees gekeurd. Het zendvermogen van de modules kan beperkt worden door andere zendapparatuur in de directe omgeving.

     228,41 excl. BTW
  • Clc700r5

    Central unit stand alone alarm system (remote tag operated)maximum of products to secure: 5 works on a cr2450 batteryproduct charging by original powersupply (micro-usb b) (not incl.)

    SKU: CLC700R5 Categorieën: , ,
     118,44 excl. BTW
  • Compact video code-scroll paneel, kleur, poe

    Frontpaneel van slagvast kunststof 3 stuks high-power witlicht leds als ondersteunende verlichting voor de camera 6 stuks witlicht leds dienende als strijklicht over de toetsen (continu) volumes afregelen via pc openertijd instelbaar via software op pc ccd-kleurencamera 320 x 420 pixels met vier witlicht leds achter helder slagvast cameraglas 3,5″ kleuren tft lcd kleurenscherm voor weergave namen, functies etc. Geintegreede bewegingsmelder t.B.Vtft lcd kleurenscherm en triggeren andere functies (portiersmodule etc.) Akoestische toon bij bediening toets(en) schroefconnectoren ten behoeve van twee maakcontacten, 42v, 1a max. Poe gevoed, ieee 802.3Af afmetingen 298mm x 158mm x 18mm (h x b x d) diepte ter hoogte van rj aansluiting: 25 mm montage op een stalen montageplaat, vooraf leverbaar maximaal 2000 aansluitingen numeriek toetsenbord met daarnaast gezeefdrukte cijfers en symbolen het codepaneel wordt geprogrammeerd geleverd twee manieren van oproepen: invoeren van het huisnummer of zoeken (scrollen) in de index gentegreerde toegangscontrolemodule

    SKU: Compact video code scroll panel, color, PoE Categorieën: , , ,
     2.469,85 excl. BTW
  • Krachtigste mistgenerator wit, 2200 m³/60 sec.

    De PROTECT misgeneratoren genereren een droge, compleet witte mist met de langste “hang”tijd in de markt. Kan geïntegreerd worden met alle types alarmsystemen. De mistgenerator kan snel en makkelijk geïnstalleerd worden, zowel aan plafond als aan de wand. Het Protect 2200 model heeft een enorme capaciteit en produceert grote hoeveelheden mist, wat dit model bijzonder geschikt maakt voor het beveiligen van grote magazijnen, kantoren, winkels en winkelcentra. PROTECT 2200 vult de ruimte in no time met een droge, dichte en witte mist. Uitstekend geschikt voor ruimtes met tussenvloeren en grote entrees.

    SKU: LB.1803 Categorieën: , ,
     6.432,43 excl. BTW
  • Samsung SNV-6013

    Samsung SNV-6013
    Samsung iPolis SNV-6013 H.264 & MJPEG dual codec WDR minidome netwerkcamera , objectif 2.8 mm , progressive scan CMOS , SSNRIII, SSDR, D&N (electronische), IP66, IK10, PoE
    In 2MP 60fps in H264, H.264& MJPEG dual codec, Progressive Scan, D/N (soft), WDR (Wide Dynamic Range), µSD-kaart slot voor interne snapshotopname, smart codec, SSNRIII en SSDR, Privacy mask , DDNS ondersteuning, IPv4/IPv6-ondersteuning, Standaard RTP/RTSP ondersteuning, PoE.. Gevoeligheid kleur 0.1 lux (50 IRE)

     395,02 excl. BTW
  • Hikvision DS-2CE56D8T-IT3E 2MP D/N IR Ultra Low Light WDR 3-Axis PoC Turret 2.8mm Vaste lens

    Turbo HD camera’s beschikken over de door Hikvision ontwikkelde HD-TVI technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om hoge resolutie camera’s toe te passen op coax bekabeling. Voordeel van de HD-TVI techniek is dat deze eenvoudig toe te passen is, ook op de infrastructuur van bestaande analoge camerasystemen. Daarnaast beschikt deze camera over PoC (Power Over Coax). Met deze techniek wordt de camera gevoed over de coax kabel tot afstanden van maximaal 300 meter. Daardoor is er geen aparte voeding en extra bekabeling nodig. Door zijn lichtgevoelig sensor en ingebouwde beeldoptimalisatie technologie presteert deze Ultra Low Light camera uitstekend in laaglicht situaties.

     104,40 excl. BTW