• El meerpuntslot drn 45 pc 92 vp 16 vlak 12v met haakschoten

    Deze elektrische meerpuntsvergrendelingen kunnen via een toegangscontrolesysteem of andere elektrische impulsgevers worden ontgrendeld. Als de deur wordt gesloten zullen alle schoten (dag, nacht en haakschoten) automatisch via het magneetcontact vergrendelen. Na een puls (potentiaal vrij of via een spanning) van een toegangsverleningssignaal worden alle schoten binnen 1 seconde ingetrokken. Leverbaar in enkelzijdig en dubbelzijdig gecontroleerd of met gedeelde kruknoot. De besturingskast is voorzien van de volgende ingangen: – signalering bij volledige sluiting – aansturing naar een draaideurautomaat – dag/nacht functie Via de sleutel en de paniekfunctie altijd mechanisch te ontgrendelen. Slot altijd voorzien van een vrijloop europrofielcilinder.

     1.117,12 excl. BTW
  • Magneet dubbel 2x signalering timer 12-12V DC houdkracht 270kg. Greep

    Esthetische vergrendeling bestaande uit een dubbele magneet en een geanodiseerde aluminium deurgreep waar de ankerplaten verborgen in zijn weggewerkt. De magneet wordt verticaal op het kozijn geplaatst, de deurgreep met ankerplaten verticaal op de deur. Als de ankerplaat tegen de magneet aan wordt gedrukt en de spanning staat op de magneet dan vergrendelt deze. Door de spanning te onderbreken wordt de magneet ontgrendeld. Standaard voorzien van spoel- en deurstandsignalering en timer. Geschikt voor 12V= en 24V=.

    SKU: MS.17DGMDT Categorieën: , ,
     626,47 excl. BTW
  • Rosslare ayc-q64b prox keypad antiv

    Proximity lezer met ingebouwd keypad, multi-formaat, anti-vandaal, 3 x 4 pin + proximitymet verlichte toetsenvoeding: 5-12 vdcafmetingen: 120 x 76 x 20 mm

    SKU: Rosslare AYC-Q64B prox keypad antiv Categorieën: , , ,
     313,74 excl. BTW
  • Paxton Net2 Entry Rainhood

    Paxton Net2 Entry Rainhood
    Een regenkap voor het standaard Net2 Entry paneel die achteraf geplaatst kan worden op een reeds geplaatst paneel, door het vervangen van de standaard opbouwbehuizing. Afmetingen B x H x D 110 x 288 x 60mm.
    Robuust polycarbonaat design, weerbestendige kap voor gebruik met het kunststof Net2 Entry paneel. Dit is aan te raden bij situaties met veel wind en regen.

     30,48 excl. BTW
  • Sluitplaten sluitkommen voor 8300 serie links

    Deze sluitkommen zijn geschikt voor 8305, 8306 en 8307 en EM icm profielkozijnen

     73,46 excl. BTW
  • Paxton 901-192-NL Net2 Paxlock EM

    Paxton 901-192-NL Net2 Paxlock EM
    Net2 PaxLock is een batterijgevoed toegangscontrolesysteem in een slank en stijlvol deurbeslag. Art 901-192-NL is uitgevoerd met een 92-mm slotplaat voor een eurocilinder en een EM/Paxton leeskop. Ideaal voor binnendeuren. Ondersteunde deurdikte 35-60mm. Krukrotatie max.35 graden.
    Draadloos Net2 toegangscontrole systeem in een deurbeslag. Communiceert via het betrouwbaar beveiligd Net2Air netwerk. Deurbeslag is eenvoudig en binnen enkele minuten te monteren. Bekijk de gebeurtenissen realtime in de Net2 software. Volledig batterij gevoed toegangscontrole systeem, met “Lage batterij” melding en eenvoudig te vervangen AA batterijen. Wijzigingen gemaakt in de Net2 software worden opgeslagen in de Net2 PaxLock. Wanneer een gebruiker de tag of kaart aanbiedt aan PaxLock wordt er bij juiste autorisatie direct toegang verleend.

     603,61 excl. BTW
  • Rosslare ac-g43 keypad

    Binnen en buitengebruik mullion backlit pin stand-alone keypad500 pin codes2 x 3 amp relais2 gebruiker programmeerbare uitgangen2bi-color led indicatorsrubber 2×6 backlit keypadlokaal via het keypad te programmeren3 gebruikersniveau’s en 3 veiligheidsniveau’swerkingspanning: 16-24vac of 12/24vdcoptische tamper achteraanvolledig ingegoten, ip65afmetingen: 135,4 x 44,2 x 28,5 mm

     137,34 excl. BTW
  • Paxton 380-127-nl lcd prox lezer

    Lcd lezer (380-127): de proximity lcd lezer is uniekde voorkant van de lezer bestaat uit een lcd kleurenscherm met achtergrondverlichtinghet lcd scherm kan geconfigureerd worden om andere afbeeldingen weer te gevenzo kan het logo of de naam van een bedrijf bijvoorbeeld op alle lezers op een locatie worden weergegevenook kunnen er verschillende afbeeldingen worden weergegeven als de toegang aan een gebruiker wordt verleend of geweigerd, of als er een kaart + pincode (via het toetsenpaneel) wordt gebruikter is een net2air usb dongle (verkoopcode 380-592) nodig om aangepaste beelden naar de lezer te kunnen uploadende lcd lezer wordt op de muur gemonteerd met behulp van de meegeleverde achterplaat en bevestigingenbevestig de montageplaat op de muur en schuif de lezer in de plaat tot de verankeringspin vastkliktde kabel komt midden op de achterkant van de lezer naar buiten wat het boren en monteren eenvoudiger maaktde lezer is geschikt voor gebruik met switch2 en net2 systemen en gebruikt dezelfde kleurcodering als op het etiket op de controle-eenhedende usb dongle (verkoopcode 380-592) maakt verbinding met een pc of laptop om het uploaden van afbeeldingen draadloos uit te voeren m.B.Veenvoudige applicatiehet draadloze bereik tussen dongle en lezer bedraagt ongeveer 3 metereen badge wordt gelezen door deze in de buurt van een lezer te houdenwanneer een badge gelezen wordt zoekt de controle unit de autorisatie van deze gebruiker optoegang zal dan verleend of geweigerd wordenals toegang wordt verleend zal het gewenste beeld getoond wordenals de toegang geweigerd wordt, kan bijvoorbeeld een beeld met “neem contact op met de bewaking” getoond wordenvoeding: 12/14vscstroomverbruik: 215mamaximum verlenging van de kabellengte: 100 meterwerkingstemperatuur: -20°c tot +55°cipx7niet vandaal bestendigstandaard kabellengte: 5 meterafmetingen: 68 x 109 x 22 mm.

     422,10 excl. BTW
  • Rosslare EX06E0 inbouw drukknop

    Rosslare EX06E0 inbouw drukknop
    Rosslare Exit inbouw drukknop EX-06E0 breed met ronde knop en tekst “Push to Exit”
    RVS inbouw Exit drukknop voorzien van piezo techniek, raak de toets aan en het relais schakelt. Voorzien van instelbare tijd relais uitgang van 1 tot 60 sec.Binnen en buiten te gebruiken IP65. Opbouw behuizing apart te bestellen. Voorzien van 2 contacten 1 NO en 1 NC met een schakelvermogen van 2A bij 24VDC. Spanning 12-24VAC/VDC. Voorzien van tekst “Push to Exit”.

     110,88 excl. BTW
  • Paxton 390-626-ex intercom em

    Proximity intercomlezer (390-626-ex) met 26 bit wiegand uitgang: de proximity intercomlezer lezer wordt gebruikt met net2 systemen en andere toegangscontrole systemen omdat deze een 26 bit wiegand uitgang heeftde lezer werd speciaal ontworpen voor intercomshij kan ook worden gemonteerd op palen die de slagbomen van de parkeerplaats regelen.

     278,59 excl. BTW
  • Paxton 695-644-NL Net2 Prox Tag 10p

    Paxton 695-644-NL Net2 Prox Tag 10p
    Paxton Net2 Proximity sleutels, 10 stuks .Elke sleutel heeft een unieke eigen code. Proximity sleutels hebben een levenslange garantie. Proximity sleutels worden gebruikt met het Net2-systeem.
    De sleutels worden in sets van tien stuks geleverd. Elke sleutel heeft een eigen uniek nummer van 8 cijfers. Voor het verstrekken van een sleutel worden de gegevens van de gebruiker m.b.v. de pc software ingevoerd. De nummer van de sleutel wordt ingevoerd door deze tegen de optionele desktop lezer aan te houden. Zodra de sleutel in de software is geprogrammeerd, is hij gebruiksklaar. Frequentie: 125kHz. Diameter: 9 à 14 mm. Hoogte: 40 mm.

     65,00 excl. BTW
  • Deuropener korte plaat 12/24v ac/dc

    Inbouw elektrische deuropener voorzien van axiale 4 mm verstelbare schootvanger welke buiten de behuizing draait. De deuropener wordt in het kozijn tegenover de dagschoot van een mechanisch slot ingebouwd om deze te vergrendelen of te ontgrendelen.

     54,06 excl. BTW
  • Code bijzetslot mechanisch

    Deze stijlvolle mechanische codesloten zijn eenvoudig op de deur te plaatsen en worden geleverd inclusief dagschoot met dagschootblokkering of opbouw nachtschoot en sluitkom. Door het intoetsen van de juiste code is de knop te bedienen en kan de deur worden geopend. Na het openen van de deur vergrendelt deze, bij de dagschootuitvoering, na het sluiten automatisch. Bij de nachtschootschootuitvoering moet deze, na het sluiten van de deur, handmatig op slot worden gedraaid. Vanuit de binnenzijde is de deur altijd via de kruk mechanisch te openen.

     11.932,80 excl. BTW
  • Flexess met pc maat 92mm linkswijzend

    Flexess is een gecombineerd code- en kaartleesbeslag die eenvoudig op mechanische sloten kan worden gemonteerd. Flexess werkt op batterijen dus bekabeling is niet nodig. Bediening kan via een zelfgekozen code of Mifare® kaarten/sleutelhangers. Programmering is eenvoudig en kan zonder extra apparatuur. De kruk aan de binnenzijde is altijd vrij te bedienen. Flexess heeft verlichte toetsen, is voorzien van geluidsindicatie en statusverlichting. Via de optioneel te plaatsen cilinder ook altijd met de sleutel te openen.

     550,25 excl. BTW
  • Interlock arbeid 12V DC, 3 amp. Essential

    Een interlocksysteem houdt in dat zodra de ene deur wordt geopend de andere vergrendeld blijft of als beide deuren zijn ontgrendeld en één deur wordt geopend de andere vergrendeld. Met deze interlocksystemen kunnen van eenvoudige tweedeurs sluissystemen tot zeer geavanceerde sluissystemen met vele deuren worden gerealiseerd. Interlocksystemen worden veel toegepast in bijvoorbeeld ziekenhuizen, laboratoria of banken. Onze interlocksystemen zijn onder te verdelen in 3 categoriën te weten; Essential voor eenvoudige 2 deurs sluissystemen. Premium, voor 2 deurs sluissystemen met meer aansluitmogelijkheden zoals handmelders en brandmeldcentrale. Elite, deze sluissystemen zijn voor klanten die speciale wensen hebben of zeer geavanceerde systemen nodig hebben. Deze laatste categorie wordt uitsluitend op klantenspecificatie gemaakt.

     440,75 excl. BTW